Ons wagenpark

De nodige luxe & comfort, speciaal voor u

Y-Drive kiest bewust voor de topkwaliteit en de uitstraling van Mercedes. Zo bent u altijd zeker van stijlvol en aangenaam vervoer in een comfortabele luxewagen.

E-Klasse

E-Klasse

Deze E-klasse ademt met zijn smaakvolle interieur, hoogwaardige uitrusting en gestroomlijnde design een en al klasse uit. Neem plaats in deze zwarte luxewagen en ervaar vanaf het eerste moment rust en comfort. Deze wagen staat voor Personenvervoer met hoofdletter P.

Passagiers: 3
Koffers: 3

V-Klasse

V-Klasse

Deze ruime zwarte luxeminivan voor zeven personen is onze standaardwagen. Het hoogwaardig afgewerkte interieur, het ruimtelijke gevoel en de lederen zetels van deze V-Klasse vormen samen met de sfeerverlichting uw garantie voor een aangename rit.

Passagiers: 7
Koffers: 7

S-Klasse

S-Klasse

Comfort is het sleutelwoord van deze zwarte berline. De S-Klasse is het paradepaard van onze vloot. Deze wagen met lederen zetels en extra veel beenruimte biedt u optimaal comfort. Het is de ideale wagen voor iedereen die net dat tikkeltje meer luxe en uitstraling wil.

Passagiers: 3
Koffers: 3

7-serie

7-serie

Met de BMW 7-serie kan u rustig genieten en zonder zorgen uw verplaatsing maken. Of u nu onderweg wenst te werken, gezellig praten met uw reisgezelschap of optimaal genieten van rust en comfort, met de BMW 7-serie is het mogelijk.

Passagiers: 3
Koffers: 3

Luxe Spinter - Coming Soon

Luxe Spinter - Coming Soon

Meer informatie binnenkort beschikbaar

Passagiers: 16
Koffers: 30

Wilt u zich ook in stijl verplaatsen? Laat u dan vervoeren in een van onze klassewagens.