Shuttle service

Bent u de organisator van een groot evenement? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met het traditionele probleem van te weinig parkeercapaciteit. Want de meeste eventlocaties, evenementenhallen en feestweides in België en Nederland hebben maar een beperkte parking. Uw oplossing? Parkeerplaatsen creëren op nabijgelegen locaties en uw gasten laten vervoeren via de shuttle service van Y-Drive . 

Shuttle service in klassewagens

Onze shuttle service chauffeurs vervoeren de bezoekers van uw evenement in een van onze luxueuze Mercedessen . Ze zorgen ervoor dat passagiers comfortabel, droog en zonder pijnlijke voeten op uw evenement aankomen. Is het tijd om weer naar huis te gaan? Dan zetten zij uw bezoekers veilig af op de parking.  

Shuttle service met ervaren chauffeurs

Een groot evenement staat synoniem voor veel volk en druk verkeer. Daarom werkt Y-Drive niet met studenten maar met professionele shuttleservicechauffeurs met veel rijervaring. Want veiligheid komt voor ons altijd op de eerste plaats. Kiest u voor de shuttle service van Y-Drive? Dan gaat u voor een veilige, betaalbare en kwaliteitsvolle oplossing voor uw tekort aan parkeerplaatsen.

Een chauffeur voor elke gelegenheid

Y-Drive biedt het antwoord op al uw vervoersuitdagingen. Naast chauffeurs voor shuttleservices, kunt u bij ons ook terecht voor:

Offerte Shuttle service

Bent u de organisator van een groot evenement? Dan krijgt u waarschijnlijk te maken met het traditionele probleem van te weinig parkeercapaciteit. Want de meeste eventlocaties, evenementenhallen en feestweides in België en Nederland hebben maar een beperkte parking. Uw oplossing?
Parkeerplaatsen creëren op nabijgelegen locaties en uw gasten laten vervoeren via de shuttleservice van Y-Drive .  
Locatie