Privéchauffeur met stijlvolle wagen

Urenlang nutteloos wachten in de file? Oeverloos rondrijden in steden op zoek naar een parkeerplaats? Of vermoeid van een lange trip in de wagen op een belangrijke vergadering aankomen? Dat is niet aan u besteed. Want als drukbezette bedrijfsleider, manager of consultant is uw tijd schaars en waardevol. Uw oplossing? Een privéchauffeur die u in een stijlvolle wagen vlot en veilig naar uw bestemming brengt.

Een privéchauffeur voor … uw luxekantoor op wielen

U geniet optimaal comfort in onze klassewagens en werkt in alle rust op de achterbank. Wilt u tussen twee afspraken even uw ogen sluiten? Dan doet u een verfrissend dutje op onze lederen zetels. Zo komt u altijd uitgerust en in topvorm op uw volgende afspraak aan. Kortom: kiest u voor het comfort van een privéchauffeur met een stijlvolle wagen? Dan verzekert u zich van vervoer in een luxekantoor op wielen. Zo benut u optimaal de tijd die u aan uw verplaatsingen moet besteden.

Altijd op maat

Y-Drive heeft voor u altijd een oplossing op maat. U huurt uw professionele privéchauffeur in voor een of meerdere trajecten per dag. Hebt u een afspraak in een restaurant? Kent u het einduur van uw vergadering niet? Of moet u zich van de ene meeting naar de andere verplaatsen? Uw privéchauffeur wacht op u en is altijd klaar om te vertrekken wanneer u dat wenst.

Een privéchauffeur voor elke gelegenheid

Y-Drive is niet alleen gespecialiseerd in vervoer met privéchauffeur (met of zonder wagen ). U kunt bij ons ook terecht voor:

Datum en uur

Voor welke datum en uur wenst u ceremonievervoer aan te vragen?
Aantal personenLocatie