Directiechauffeur

Wilt u genieten van het gemak van een privéchauffeur én het comfort van uw eigen wagen? Dan hebt u de beste oplossing gezocht … én gevonden. Want Y-Drive biedt u de mogelijkheid om een professionele privéchauffeur in te huren die u veilig en vlot naar uw bestemming brengt. In een wagen uit ons wagenpark, of in uw eigen wagen. Dat kiest u helemaal zelf.  

Efficiënt vervoer met privéchauffeur

Uw privéchauffeur van Y-Drive komt naar uw huis, kantoor of bedrijf. U overhandigt hem of haar uw sleutels, zegt waar u naartoe wilt gaan en neemt plaats op de achterbank. Kiest u voor een privéchauffeur die u in uw eigen wagen vervoert? Dan verplaatst u zich op een zeer tijdsefficiënte manier. U verliest geen tijd meer, want terwijl uw privéchauffeur u veilig door het verkeer loodst, hebt u de mogelijkheid om te werken, een dutje te doen of u voor te bereiden op een belangrijke afspraak. 

100 procent maatwerk

Y-Drive biedt u vervoersoplossingen op maat aan. U bepaalt zelf voor hoeveel trajecten per dag u uw privéchauffeur inhuurt. Hebt u meerdere afspraken op verschillende locaties? Dan blijft uw privéchauffeur op u wachten om u na uw laatste meeting terug te brengen naar uw huis, kantoor of bedrijf.  

Een privéchauffeur voor elke gelegenheid

Y-Drive is, naast het vervoer met privéchauffeur met of zonder eigen wagen, ook gespecialiseerd in:

Offerte directiechauffeur

De nodige luxe & comfort, speciaal voor u

Datum en uur

Voor welke datum en uur wenst u ceremonievervoer aan te vragen?
LocatieVoertuig merk en type

welk voertuig dienen we te besturen?